Θεραπειες σωματος

Το Exilis Elite έχει την πιο λαμπερή φήμη ανάμεσα στις θεραπείες της κοσμητικής ιατρικής μια και αποτελεί  την πιο επαναστατική και μη επεμβατική λύση σε δύο επίμονα αισθητικά προβλήματα, το τοπικό πάχος και τη χαλάρωση. Το  Exilis Elite έχει λάβει πιστοποίηση CE από την Ευρώπη και FDA από την Αμερική. Συστήνεται για κάθε ασθενή από ηλικία 21 έως 70 +  που  επιθυμεί μια αισθητική παρέμβαση υψηλής τεχνολογίας και εμφανούς αποτελεσματικότητας.

 

ΠΩΣ ΔΡΑ ΤΟ EXILIS ELITE

 

Το Exilis Elite χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό υψηλής ενέργειας μονοπολική ραδιοσυχνότητα και υπέρηχου με αποτέλεσμα η μεταφορά θερμότητας να γίνεται βαθειά μέσα στο δέρμα μέχρι το υποδόριο λίπος. Ο μηχανισμός μεταφοράς θερμότητας είναι απόλυτα ελεγχόμενος με αποτέλεσμα η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων και των υπερήχων να διαπερνά τις στοιβάδες του δέρματος στο υποδόριο λίπος. Αυτό έχει ως συνέπεια την αναδόμηση του κολλαγόνου και τη σύσφιγξη του δέρματος. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα δείχνει πιο σφιχτό και σφριγηλό . Το Exilis Elite έχει και λιπολυτική δράση. Η θερμότητα απορροφάται από τα λιποκύτταρα της περιοχής, τα οποία καταστρέφονται οριστικά. Με τον τρόπο αυτόν, προσφέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για άτομα με επίμονο ήπιο ή μέτριο λίπος και μπορεί να αναβάλλει ή να εξαλείψει την ανάγκη για πιο επεμβατικές θεραπείες όπως η λιποαναρρόφηση. Δεν είναι λύση απώλειας βάρους!

 

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ

Το Exilis Elite χρησιμοποιείται στο πρόσωπο για θεραπεία ρυτίδων και σύσφιγξης σε μέτωπο, βλέφαρα, σακούλες ματιών, ζυγωματικά, μάγουλα, περίγραμμα προσώπου, λαιμό και ντελκοτέ και διπλοσάγωνο. Στο σώμα ενδείκνυται για κοιλιά, πλαϊνά μέσης, γλουτούς (ανόρθωση), μηρούς, μπράτσα, στήθος ανδρικό (γυναικομαστία), λίπος πάνω από το γόνατο και γενικά όπου υπάρχει εντοπισμένο λίπος και χαλάρωση.

Η θεραπεία ενδείκνυται για τις ηλικίες 21 έως 70+ χρόνων, ανεξαρτήτως του τύπου και του χρώματος της επιδερμίδας.

 

ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?

Η θεραπεία είναι απόλυτα ανώδυνη και ευχάριστη. Έχει την αίσθηση ζεστού μασάζ και εφαρμόζεται με τον ασθενή ξαπλωμένο. Μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητες του . Η ήπια ερυθρότητα υποχωρεί σε 20-30 λεπτά και αποτελεί παροδικό φαινόμενο.

 

ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?

Η θεραπεία με το Exilis Elite™ είναι απολύτως ασφαλής μια και εφαρμόζεται σε ευαίσθητες περιοχές όπως τα μάτια και ο λαιμός. Η συσκευή διαθέτει το ειδικό σύστημα ασφαλείας Energy Flow Control που εξασφαλίζει την κατάλληλη ροή ενέργειας καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας και εξαλείφει τον κίνδυνο υπερθέρμανσης του δέρματος. Σημειώνεται ότι η συσκευή έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων για σύσφιξη δέρματος.

 

ΠΟΤΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, το δέρμα αρχίζει να δείχνει πιο σφιχτό και υγιές. Το ποσοστό βελτίωσης μπορεί να αγγίξει ακόμα και το 81% στην πρώτη συνεδρία. Συνήθως χρειάζονται 4-8 συνεδρίες (μία ανά βδομάδα) για την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος σύσφιξης, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για τουλάχιστον 2 χρόνια, ενώ το αποτέλεσμα σε επίπεδο αντιμετώπισης του τοπικού λίπους είναι μόνιμο.

X-WAVE

 

Τη δύναμη των κρουστικών κυμάτων επιστρατεύει για την κυτταρίτιδα η τεχνολογία X-WAVE, η οποία «σβήνει» την όψη του γνωστού φλοιού πορτοκαλιού και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος.

 

Τι είναι η θεραπεία X-Wave;

Η θεραπεία X-WAVE αποτελεί καινοτόμο, μη επεμβατική θεραπεία της αισθητικής ιατρικής με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα εναντίον της κυτταρίτιδας.

Η ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία, η οποία φέρει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) είναι ένας τύπος θεραπείας ακουστικών κυμάτων που διοχετεύονται στο σώμα, προκαλώντας δονήσεις στους μαλακούς ιστούς.

 

 

 

Πώς λειτουργεί η X-Wave;

Οι στοχευμένες δονήσεις που δημιουργούνται καταπολεμούν τους παράγοντες που ευθύνονται για την ανομοιομορφία της επιφάνειας του δέρματος και βελτιώνουν την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού της κυτταρίτιδας στην επιδερμίδα. Επιπλέον ενισχύεται η μικροκυκλοφορία και η παροχή οξυγόνου στην περιοχή, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής αίματος. Η επιταχυνόμενη μικροκυκλοφορία και η αγγειοκινητική δραστηριότητα διεγείρουν τη λιπόλυση.

Επιπλέον η θεραπεία διεγείρει την η παραγωγή κολλαγόνου, η οποία επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα στο δέρμα.

 

Υπεροχή του X-Wave

To ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της X-WAVE σε σχέση με άλλες τεχνολογίες της κατηγορίας της είναι η δύναμη των μηχανικών δονήσεων οι οποίες προκαλούν ισχυρότερη διέγερση και φτάνουν σε βαθύτερες δομές. Αυτό μεταφράζεται σε λιγότερες συνεδρίες και άμεσα αποτελέσματα που γίνονται ορατά ακόμη και από την πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης…

 

X-WAVE & Exilis Elite

 

 Σε ποιούς απευθύνεται η X-Wave;

Η θεραπεία X-WAVE είναι μια ασφαλής ιατρική διαδικασία, η οποία απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες κάθε ηλικίας, με κάθε τύπο δέρματος.

 

Σημεία Εφαρμογής X-Wave

Η θεραπεία X-WAVE εφαρμόζεται σε περιοχές που εμφανίζεται συνήθως η κυτταρίτιδα όπως:

οι γλουτοί

οι μηροί

η κοιλιά

τα μπράτσα

 

Διαδικασία X-Wave

Η διαδικασία της X-WAVE είναι άνετη, ανώδυνη, δεν απαιτεί προετοιμασία και ούτε χρόνο αποθεραπείας.

Η θεραπεία X-Wave πραγματοποιείται σε οργανωμένο ιατρικό χώρο, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται κάποιο είδος αναλγητικού ή αναισθησίας.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας X-Wave είστε ξαπλωμένοι, ενώ ο επαγγελματίας υγείας θα απλώσει στις υπό θεραπεία περιοχές gel προκειμένου να διευκολύνει τη διαδικασία. Οι περιοχές που χρειάζονται θεραπεία έχουν επισημανθεί και η διαδικασία πραγματοποιείται με τη βοήθεια της ειδικής κεφαλής του X-WAVE στα επίμαχα σημεία του σώματος.

Η X-Wave είναι σύντομη και συνήθως δεν διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά.