Αποτρίχωση

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ALEXANDRITE GENTLE LASER PRO-U

 

Η μεγάλη προσθήκη στον εξοπλισμό μας που ανυπομονούσαμε να σας ανακοινώσουμε έγινε!
Το νέο laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη της Candela – Gentle Lase Pro-U είναι το τελευταίο μοντέλο laser 4ης γενιάς της καταξιωμένης Αμερικανικής εταιρείας και ήρθε στο χώρο μας για να σας προσφέρουμε την πλέον αποτελεσματική και ανώδυνη, οριστική αποτρίχωση. Εμπιστευόμενοι την εταιρεία Leader στην τεχνολογία του Αλεξανδρίτη Candela USA παραλάβαμε ένα μηχάνημα που συγκεντρώνει πάνω του εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

  • Ασφαλείς Εφαρμογές: Η συσκευή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος,πλέον ακόμα και μαυρισμένους, και για όλες τις περιοχές του σώματος, για άνδρες και γυναίκες.
  • Ανώδυνες εφαρμογές: Ο εξαιρετικά μικρός χρόνος μέσα στον οποίο εκτελείται ο κάθε παλμός του laser κάνει τις θεραπείες πιο ανώδυνες καθώς η διέγερση των νεύρων τοπικά διαρκεί ελάχιστα μη προλαβαίνοντας να γίνει αντιληπτό το αίσθημα του πόνου.
  • Ταχύτητα: Ενδεικτικά, με το Gentle Lase Pro-U της Candela, ένα ζευγάρι full πόδια ολοκληρώνεται σε 30 λεπτά ενώ άλλες μικρότερες περιοχές ολοκληρώνονται σε διάστημα λίγων λεπτών. Η ταχύτητα λειτουργίας του μηχανήματος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 Hz (2 shots το δευτερόλεπτο), άλλο ένα χαρακτηριστικό που το καθιστά μοναδικό στο είδος του !

Καλέστε στα τηλέφωνα του ιατρειου μας και ενημερωθείτε από εμας για όποια θεραπεία επιθυμείτε με τη ναυαρχίδα του εξοπλισμού μας!

Αποτρίχωση