Αισθητική Δερματολογία

 
 

 
 
Με τη χρήση της νέας τεχνολογίας, ο τομέας της αισθητικής δερματολογίας εξελίσσεται συνεχώς δίνοντας έτσι λύση σε πολλά προβλήματα των ασθενών με μη επεμβατικό τρόπο, γρήγορα, ανώδυνα & αποτελεσματικά.

Η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Παπαφωτίου Διαμάντω προσφέρει υπηρεσίες για:

  • αποτρίχωση προσώπου και σώματος με laser alexandrite
  • ενέσιμες θεραπείες
  • εμφυτεύματα
  • χημικό peeling
  • καθαρισμός προσώπου
  • laser ανάπλασης δέρματος
  • laser αντιμετώπισης ρυτίδων και πανάδων
  • laser αντιμετώπισης ουλών και σημαδιών ακμής
  • laser αντιμετώπισης ευρυαγγειών
  • μεσοθεραπεία

 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ALEXANDRITE GENTLE LASER PRO-U

 
 
Laser Alexandrite
 
 
 
Η μεγάλη προσθήκη στον εξοπλισμό μας που ανυπομονούσαμε να σας ανακοινώσουμε έγινε!
Το νέο laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη της Candela – Gentle Lase Pro-U είναι το τελευταίο μοντέλο laser 4ης γενιάς της καταξιωμένης Αμερικανικής εταιρείας και ήρθε στο χώρο μας για να σας προσφέρουμε την πλέον αποτελεσματική και ανώδυνη, οριστική αποτρίχωση. Εμπιστευόμενοι την εταιρεία Leader στην τεχνολογία του Αλεξανδρίτη Candela USA παραλάβαμε ένα μηχάνημα που συγκεντρώνει πάνω του εξαιρετικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα:

- Ασφαλείς Εφαρμογές: Η συσκευή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος,πλέον ακόμα και μαυρισμένους, και για όλες τις περιοχές του σώματος, για άνδρες και γυναίκες.
 
 
 
 
- Ανώδυνες εφαρμογές: Ο εξαιρετικά μικρός χρόνος μέσα στον οποίο εκτελείται ο κάθε παλμός του laser κάνει τις θεραπείες πιο ανώδυνες καθώς η διέγερση των νεύρων τοπικά διαρκεί ελάχιστα μη προλαβαίνοντας να γίνει αντιληπτό το αίσθημα του πόνου.

- Ταχύτητα: Ενδεικτικά, με το Gentle Lase Pro-U της Candela, ένα ζευγάρι full πόδια ολοκληρώνεται σε 30 λεπτά ενώ άλλες μικρότερες περιοχές ολοκληρώνονται σε διάστημα λίγων λεπτών. Η ταχύτητα λειτουργίας του μηχανήματος μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 2 Hz (2 shots το δευτερόλεπτο), άλλο ένα χαρακτηριστικό που το καθιστά μοναδικό στο είδος του !

Καλέστε στα τηλέφωνα του ιατρειου μας και ενημερωθείτε από εμας για όποια θεραπεία επιθυμείτε με τη ναυαρχίδα του εξοπλισμού μας!
 

LASER ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ResurfX

 
Ως δερματολόγοι σε μια εποχή που η τεχνολογία της αισθητικής ιατρικής καλπάζει, προσπαθούμε να επιτύχουμε την ισορροπία μεταξύ αποτελεσματικής θεραπείας και άνεσης του ασθενούς. Με το non- ablative laser ResurfX της Lumenis Aesthetic, επιτυγχάνουμε τη βελτίωση της υφής του προσώπου και του σώματος αποτελεσματικά, ανώδυνα ,ενώ η διάρκεια της συνεδρίας έχει ελαχιστοποιηθεί, αφού σε αντίθεση με άλλα lasers απαιτείται μόνο ενα πέρασμα απο την υπο θεραπεία περιοχή.
Δρα κατά των ραγάδων, των ουλών ακμής, των διχρωμιών και των λεπτών ρυτίδων, φτάνοντας σε βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και ενεργοποιώντας την κολλαγονογέννεση.

Ενημερωθείτε για τις συνδυαστικές μας θεραπείες άμεσα!
 
 
 
 
 
Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος Παπαφωτίου Διαμάντω
 
Ιωνίας 42
174 56 Άλιμος
 
Τηλέφωνο: +302109965089
 
Κινητό: +306977284777